Kuinka myydä kultaa

kullan hinta

Kullan myyminen on Suomessa nykyään erittäin helppoa. Voit myydä kultaa joidenkin koruliikkeiden ostopisteisiin tai kätevästi postin kautta ostaville yrityksille. Postin kautta myyminen on nykyään suosituin myyntitapa ja se kovassa kasvussa. Postin kautta myyminen tapahtuu hyvin suoraviivaisesti. Kultaa myyvä asiakas tilaa kullan ostajan nettisivuilta ns. kullan myyntipaketin. Varmista aina että sen tilaaminen on ensinnäkin maksutonta. Jotkut kullan ostajat saattavat nimittäin periä maksuja myyntipaketin lähettämisestä tai voit joutua itse maksamaan kullan lähetyskullat. Asiantunteva kullan ostaja ei peri mitään maksuja myyntipaketin tilaamisesta ja heidän toimittamansa myyntipaketti on kullan lähetykseen täysin vakuutettu ja postivakuuten lähetyksen kulut kullan ostajan puolesta maksettu. Kannattaa harkita muita kullan ostajia mikäli yritys ei maksa myymiesi kultaesineiden lähetyskuluja tai vakuuta postilähetystä.

Kun olet löytänyt ja valinnut mieleisesi kullan ostajan voit tilata yrityksen kullan myyntipaketin tilaus. Myyntipaketti saapuu tilaamaasi osoitteeseen postin kautta muutamassa päivässä. Paketissa pitäisi olla kullan myyntiohjeet, myyntisopimus, postivakuutettu lähetys lomake, etukäteen maksettu palautuskuori sekä sinetöitävä turvapussi jonne laittaa myytävät esineet. Toimi kullan ostajien ohjeiden mukaisesti ja toimita lähetys lähimpään postiin.

Kullan ostajat suorittavat lähettämiesi esineiden arvioinnin ja suorittavat niistä maksun omien toimintatapojensa mukaisesti. Nopeimmat kullan ostajat suorittavat maksun jopa tunnin sisällä arvioinnista pankkitilillesi.

Vertaa myös kullan myynnin peruutusehtoja mikäli jostain syystä päätät perua kaupan. Yleisimmin näyttää kullan ostajilla olevan 3 vrk peruutusaika jolloin voit perua kaupan. Mikäli teet peruutuksen palauttaa kullan ostaja myymäsi esineet yleensä postiennakolla. Tutustu yrityksen peruutusehtoihin mahdollisista peruutus- ja toimistokuluista.

Kolme askelta miten myydä kultaa netin kautta - näin se toimii.

1. Tilaa kullan myyntipaketti

Valitse jokin suosittelemistame kullan ostajista. ja tilaa heiltä kullan myyntipaketti. Saat kullan ostajan kullan myyntipakkauksen parissa päivässä postitse. Myyntipaketin sisältö voi vaihdella riippuen kullan ostajasta.

2. Lähetä kultasi

Lue tarkasti kullan ostajan ohjeistus ja toimi niiden mukaisesti. Yleisimmin tapahtuu kullan lähettäminen kullan ostajan postivakuuttamana lähetyksenä aina 5000 euroon saakka. Huomioithan että jotkut kullan ostajat eivät välttämättä maksa lähetyksesi postituskuluja. Palauta kultalähetys postiin kullan ostajan ohjeistuksen mukaisesti ja säilytä postista saamasi kuitti. Postin kuitissa olevalla seurantanumerolla voit seurata oman lähetyksesi kulkua kullan ostajalle postin kotisivulla.

3. Kulta arvioidaan ja saat maksun

Kullan ostaja vastaanottaa lähetyksesi yleensä muutaman päivän kuluessa. He suorittavat esineiden arvioinnin ja maksavat niiden arvon mukaisen rahasuorituksen pankkitilillesi. Maksuajat saattavat vaihdella eri kullan ostajien välillä, lue lisää niistä tästä. Kullasta saamasi hinta vaihtelee riippuen kullan ostajasta, varmista että olet suorittanut hintavertailun ennen kuin valitset kenelle myyt.

Löydä paras kullan hinta nyt

Huom! Suomessa toimivat yritykset ostavat kultaa vain Suomessa asuvilta. Mikäli asut esim. Ruotsissa voi kultaa ja hopeaa tarjota ostettavaksi Svensk Ädelmetall AB:lle. Lisätietoa www.webbguld.se

Pyrimme tuomaan selkeästi esille kullan ostajien todelliset ostohinnat, mutta emme ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Kehoitamme varmistamaan suoraan ostajilta heidän päivän kullan ostohinta ja myyntiehdot. Mikäli huomaat sivustolla jonkin virheellisen tiedon voit ilmoittaa siitä info@kullanhinta.net.

Vertaa hopean hinta

kullanhinta facebook